Kelas PERCUMA Pengenalan Fonik Bacalah Anakku – Hari 01

Jom tengok apa feedback peserta Kelas PERCUMA Pengenalan Fonik Bacalah Anakku kali ini.
.

Ini adalah kali kedua saya berikan kelas ini secara PERCUMA. Ada 12 peserta yang mendaftar tapi maksimum yang join tadi ada 8 orang.
.

Mungkin ada yang terlibat dengan banjir tapi jangan risau sebab rakaman ada dalam grup selama 30 hari. Nanti dah selesai isu masing-masing boleh akses rakaman kelas.
.

Antara feedback adalah:

  • Anak seronok enjoy kelas sampai tak bergerak, excited.
  • Anak happy belajar ngan Cikgu Leen
  • Mak pun enjoy dapat bersama dengan anak
  • Anak cakap nak join lagi
  • Anak tak sabar nak tunggu kelas berikutnya
  • Mak enjoy nyanyi lagu sama-sama masa kelas
    .

Terima kasih atas feedback positif yang diberikan.
.

Siapa yang ada anak 5 tahun ke atas, masih zero membaca BM, nak join kelas PERCUMA ni, taip NAK di ruangan komen ya.
.

2 thoughts on “Kelas PERCUMA Pengenalan Fonik Bacalah Anakku – Hari 01

  1. Nieza Hussin

    Assalamualaikum wbt
    Cikgu Azleen,
    Saya ada anak berumur 5 tahun & 7 tahun. Keduanya masih belum tahu & belum pandai membaca.
    Bagaimana cara untuk saya menyertai kelas cikgu?
    Boleh saya dapatkan detail kelas?

    Terima kasih.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.